Om Tatuering

Anon: Citerar. "Känns lixom att, om det va tänkt att jag skulle ha en tatuering, så skulle jag födas med det.."

Tycker bara det låter lite lustigt. För du föddes väl inte med rosa hår? Och det har du ju haft. Så om det var tänkt att du skulle ha rosa hår, skulle du ju fötts med det. Eller hur? ;)

 

Det har du rätt i, bara det att rosa hår kan man färga bort, smink och kläder kan man också få bort och ändra hur mycket som hellst, man kan inte ta bort en tatuering (lika lätt) Det går ju men det tar sin tid och gör stört ont av vad jag sett på tv, är svin dyrt och det blir ändå ett ärr efter

Kommentarer
Postat av: Linda

de gör inte ont att tatuera sig, som en person skrev, de gör lite ont i början för de bildas ju sår men sen äre ba go och man blir lite öm, men va fan de är en najs känsla ;).

Ända problemet är ju att man blir ju smått beroende efter att man gjort en tatuering o de slutar me att man gör många fler.

2011-05-12 @ 18:52:56
Postat av: pimpXprincess

Att det blir ett ärr om man tar bort tatueringen är en myt. Visst kan det hända, men risken är inte stor.

2011-05-12 @ 19:11:11
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: pimpXprincess

Nu lät det som att jag tyckte att man skulle tatuera sig utan eftertanke eftersom man kan ta bort det, men så är det inte. Vill du inte ha en tatuering ska du självklart låta bli :) Tyckte bara att det var rätt att påpeka att det du skrev inte stämmer.

2011-05-12 @ 19:13:19
URL: http://www.pimpxprincess.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BloggRegistret.se bloggping Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggar bloglovin -
RSS 2.0
Test
Test